SAMMEN OM BELLAHØJ

Page
Menu
News

Senior i Bellahøj

I Bellahøjhusene bor der mange seniorer. Flere har boet her siden højhusene blev opført, andre har boet her i kort tid. Fælles for alle er, at det sociale liv og kendskab til sin nabo og lokalområde er vigtigt.

Sammen om Bellahøj har udviklet to stærke senioraktiviteter - krolf og Torsdagstræf. Her samles seniorer i alle aldre, og vores intention er, at man skal føle sig mødt og set, når man dukker op.

Hver onsdag spiller vi krolf kl. 10-12, og hver torsdag mødes vi til Torsdagstræf kl. 10-12.

Vi har forskellige arrangementer, som lægger op til fælles dialog. Måske kommer der en foredragsholder, måske skaber vi ny dialog ud fra samatalekort, måske har vi fokus på erindringer, eller besøg af Ugens Gæst.

Vi laver hver måned et program, som bliver hængt op i alle opgange.

For mere info kontakt Lya på 6150 4842.

 

 

« forrige top næste »
Page
Menu
News
Page
Menu
News

Kvinde Café næste gang d. 24. jan. kl. 17-19

Vi får besøg af skolesocialrådgiverne på de lokale skoler, som vil fortælle mere om samarbejde mel. skole og hjem, AULA, hvad kan forældre forvente af skolen mv.

Kom og vær med, tag gerne dit barn med. Der serveres kaffe og snack.

Formand for lokaludvalget Christoffer Rosenkrands

Kommer til Sammen om Bellahøj torsdag d. 26. jan. kl. 10-12.

Vi går i dialog om vores lokalområde, visionsplaner for lokaludvalget og hvad der ellers optager os. Der serveres kaffe og brød. 

Skak & Pizza  

Onsdag d. 1. feb. kl. 18-20 er der skakaften igen for alle spilglade -  børn, unge, voksne. Emil fra skakforsjov.dk er vores instruktør. Tilmelding senest på dagen på 6150 4842.

 

 

 

 

Page
Menu
News
Drevet af CMSimple | Skabelon af CMSimple | Login